Spoštovane članice in člani Zveze slovenskih častnikov,

ob zaključku leta 2023 vam želim vse dobro in lepo v prihajajočem letu 2024. Zahvaljujem se vam za vašo predanost in prispevek h krepitvi obrambne sposobnosti naše domovine in ohranjanju domoljubnih vrednot. Ponosen sem, da smo skupaj del te spoštovane organizacije, ki združuje vse, ki ne samo čutimo, ampak živimo domoljubje in vztrajno dokazujemo predanost naši domovini, s tem ko ste ji služili ali ji še služimo v Slovenski vojski in obrambnem sistemu, mirovnih operacijah in misijah ter na drugih področjih, pomembnih za obrambo države. Vaše znanje, izkušnje in domoljubje so dragoceni in nepogrešljivi za našo skupnost, za našo državo in družbo, za  ohranjanje miru, varnosti in stabilnosti v naši državi in širše. Kot člani ZSČ ste zgled profesionalnosti, požrtvovalnosti, odrekanja za skupno dobro in vztrajnosti  za vse generacije.

V letu 2024 nas čakajo novi izzivi in priložnosti, ki jih moramo in jih bomo s skupnimi močmi zagotovo uspešno obvladali in izkoristili.

Drage moje članice in moji člani, želim vam veliko zdravja, sreče, uspeha in zadovoljstva v osebnem in poklicnem življenju. Naj bo novo leto polno miru in prijateljstva, pa tudi trdne volje in moči pri izpolnjevanju naših osebnih in skupnih zavez in načrtov.

Z lepimi pozdravi,

Generalmajor Dobran Božič

Predsednik Zveze Slovenskih častnikov

Datoteke za prenos