Tudi v letu 2017 Slovenska vojska organizira strelsko temovanje z vojaško puško M-48

Tudi v letu 2017 Slovenska vojska organizira strelsko tekmovanje z vojaško puško M-48. V nadaljevanju so objavljeni dokumenti razpisa tega tekmovanja. Prijave po regijah zbirajo koordinatorji ZSČ iz priloge G ter prijave posredujejo enotam Slovenske vojske, ki so organizatoji tekmovanja po regijah.

Dokumenti razpisa so naslednji:

  1. Razpis Slovenske vojske.
  2. Priloga A_Datumi in lokacije streljanj ter podatki o kontaktnih osebah enot Slovenske vojske, katerim koordinatorji ZSČ po regijah prijavijo udeležence tekmovanja.
  3. S Prilogo B naši koordinatorji prijavijo sestavljene ekipe organizatorju streljanja.
  4. S prilogo C se našim koordinatorjem prijavijo posamezne ekipe za tekmovanje vključno z dostavo tudi priloge E za vsakega posameznika.
  5. S prilogo E se našim koordinatorjem prijavijo vsi posamezniki za udeležbo na tekmovanju.
  6. V Prilogi F vam dostavljam tudi pregled koordinatorjev v vseh sodelujočih zvezah oz. društvih za potrebe medsebojnega koordiniranja.
  7. V prilogi G pa so kontaktni podatki koordinatorjev ZSČ po regijah.

Za dodatne informacije se obrnete na regijske koordinatorje.

Razpis 2017 SV

A_Datumi in kontakti enot SV

B_Predhodna_prijava_ekip 2017

C_Predhodna_prijava_ekipe 2017

E_Prijavnica_posameznika

F_Koordinatorji po Zvezah

G_Podatki o kontaktnih osebah ZSC


 

Predsednik ZSČ na Evropskem prvenstvu v streljanju

Predsednik Zveze slovenskih častnikov dr. Alojz Šteiner si je 30. julija 2015 na vojaškem strelišču v Apačah pri Ptuju ogledal 12. strelski dan na evropskem strelskem prvenstvu, ki ga je letos gostila Slovenija. V strelski disciplini v trojnem položaju na 300 metrov s puško velikega kalibra je slovenski strelec Rajmund Debevec zasedel tretje mesto in osvojil bronasto kolajno.

predsednik na eu prvenstvu 1 predsednik na eu prvenstvu predsednik na eu prvenstvu 2

Slovenska vojska je organizatorjem, ne-le na vojaškem strelišču v Apačah in Strelskem centru Gaj v Pragerskem nudila veliko pomoč.