Na podlagi LND zveze in OZSČ Trbovlje  smo  v soboto, 13. aprila 2024  organizirali tekmovanje posameznikov s polavtomatsko puško in pištolo. Vse orožje in strelivo je zagotovil OZSČ Trbovlje.

S polavtomatsko puško se je streljalo na razdalji 100 m. Tekmovalci so imeli na voljo 3 poskusne strele in 10 strelov za oceno. S pištolo 9 mm se je streljalo na razdalji 25 m. Tekmovalci so imeli na voljo 3 poskusne strele in 10 strelov za oceno.

Tekmovanja se je udeležilo več kot 130 strelcev v kategoriji pištola in v kategoriji puška.

Prvo mesto v kategoriji pištola je zasedel Franci Ceferin OZSČ Trbovlje (88 krogov), drugo mesto je zasedel Aljoša Vozel OZSČ Trbovlje (87 krogov) in tretje mesto Rok Gonda OZSČ Trbovlje (86 krogov).

V kategoriji pištola so se dobro odrezali še številni naši člani in sicer: Marko Vinder (86 krogov), Uroš Kovač (86 krogov),  Robert Brečko (85 krogov), Taja Tomše (83 krogov) in Igor Zibelnik (82 krogov).

Prvo mesto v kategoriji puška je zasedel Branko Kos OZSČ Ljutomera (87 krogov), drugo mesto Matjaž Zimšek OZSČ Ljubljana (86 krogov) in tretje mesto Robert Brečko OZSČ Trbovlje (86 krogov).

V kategoriji puška so se dobro odrezali še številni naši člani in sicer: Igor Verdev (85 krogov), Taja Tomše (85 krogov), Uroš Vizovišek (85 krogov), in Rok Gonda (84krogov).

Za brezhibno izvajanje tekmovanja je poskrbelo več kot 30 organov na strelišču, ki so nadzorovali ves potek streljanja.