Na osnovi letnega načrta dela OZSČ Trbovlje za leto 2019 smo v soboto 8. junija 2019 organizirali tekmovanje posameznikov s polavtomatsko puško in pištolo v lasti OZSČ Trbovlje na strelišču Agnez Trbovlje.

Tekmovanja se je udeležilo 80 tekmovalcev. Največ, 33 je bilo članov OZSČ Trbovlje, sledili so člani OZSČ Jesenice – Kranjska gora in OZSČ Ljubljana z 12 udeleženci, predstavnikov OZSČ Brežice je bilo 8, iz Slovenske Bistrice so bili štirje udeleženci, trije udeleženci so bili iz OZSČ Zagorje, po dva udeleženca so predstavljali kar tri OZSČ, Gornjo Radgono, Kranj/Creina in Pivko. En udeleženec je prišel iz OZSČ Kungota, Pesnica in Šentilj.

Kot organi na strelišču je delovalo 20 članov OZSČ Trbovlje.

Rezultati so objavljeni http://www.zsctrbovlje.si/wp-content/uploads/2016/01/8.-6.-2019-ZS%C4%8C-pi%C5%A1tola-in-pu%C5%A1ka.pdf

Prvo mesto s pištolo je zasedel Peter Virant (OZSČ Trbovlje) s 87 krogi, drugo mesto je zasedel Franci Ceferin (OZSČ Trbovlje) z 86 krogi in tretje mesto Bojan Kajtna (OZSČ Zagorje) s 84 krogi.

Prvo mesto s puško je zasedel Boštjan Plaznik (OZSČ Slovenska Bistrica) z 92 krogi, drugo mesto je zasedel Marko Vinder (OZSČ Trbovlje) z 91 krogi in tretje mesto Janez Šoper (OZSČ Trbovlje) z 90 krogi.

This slideshow requires JavaScript.

Besedilo in fotografije: OZSČ Trbovlje.