Na osnovi letnega načrta dela OZSČ Trbovlje za leto 2020 so v soboto 5. septembra 2020 organizirali tekmovanje posameznikov s polavtomatsko puško in pištolo v lasti OZSČ Trbovlje na strelišču Agnez Trbovlje.

Tekmovanja se je udeležilo rekordno število tekmovalcev in sicer kar 152. Največ, 56 tekmovalcev je bilo članov OZSČ Trbovlje, sledilo je 19 tekmovalcev iz OZSČ Ljubljana, 11 članov OZSČ Jesenice – Kranjska gora, po 7 tekmovalcev je bilo iz OZSČ Koper in OZSČ Domžale. Ostali udeleženci so prišli iz OZSČ Kamnik-Komenda (6),  OZSČ Zagorje  (5), OZSČ Velenje (5), OZSČ Laško (5), OZSČ Pivka (5), OZSČ Slovenska Bistrica (4), OZSČ Ilirska Bistrica (4), OZSČ Brežice (4),  OZSČ Bela krajina (4),  OZSČ KPŠ (3), OZSČ Creina (3), OZSČ Ajdovščina – Vipava (2), OZSČ Hrastnik (1) in SD 1991 (1).

Kot organi na strelišču je delovalo 30 naših članov.

Prvo mesto s pištolo je zasedel Borut Remic (OZSČ Ljubljana) z 91 krogi, drugo mesto je zasedel Toni Stopar (OZSČ Domžale) z 90 krogi in tretje mesto Branko Božjak (OZSČ Trbovlje) z 89 krogi. Med prvih deset tekmovalcev pri streljanju s pištolo se je uvrstilo kar šest članov OZSČ Trbovlje (med že omenjenimi še Ervina Jarc, Anja Štrajhar, Peter Virant, Rok Gonda in Nataša Dolenc)

Prvo mesto s puško je zasedel Marko Vider (OZSČ Trbovlje) s 94 krogi, drugo mesto je zasedel Urban Kralj (OZSČ Trbovlje) s 87 krogi in tretje mesto Matjaž Irgl (OZSČ Trbovlje) s 87 krogi. Med prvih deset tekmovalcev pri streljanju s pištolo se je uvrstilo kar pet članov OZSČ Trbovlje (med že omenjenimi še Luka Šentjurc in Franc Štorman).

Rezultati objavljeni na spletni strani:

http://www.zsctrbovlje.si/wp-content/uploads/2016/01/5.-9.-2020-ZS%C4%8C-pi%C5%A1tola-in-pu%C5%A1ka.pdf

This slideshow requires JavaScript.

Besedilo: Ervina Jarc; fotografije: Janez Šoper