V Območnem združenju slovenskih častnikov Mislinjske doline smo 24. 2. 2017 izvedli svoj redni letni zbor 2017 v  dvorani Doma upokojencev v Slovenj Gradcu.

Zbor je potekal v skladu s statutom in poslovnikom. Dokumenti zbora:  Poročilo predsednika, Finančno poročilo, Program dela za leto 2017 in Finančni načrt za leto 2017, so bili potrjeni in jih lahko vidite na spletni strani združenja v “Datoteke za prenos”.

Za letošnji zbor je bila značilna dobra udeležba članov (46) in številčna zastopanost gostov (9 oseb).

Predsednik združenja je posebej izrazil zadovoljstvo z udeležbo članov na aktivnostih združenja. Izraženo je bilo tudi zadovoljstvo in zahvala občinam Slovenj Gradec in Mislinja za sodelovanje in podporo, ki nam jo nudita pri izvajanju našega programa. Prav tako je bilo ugotovljeno dobro in uspešno sodelovanje s sorodnimi organizacijami.

Uradni del zbora je bil zaključen z izrečeno čestitko in lepimi željami predsednika ter s pozivom za nadaljnje sodelovanje članov pri  uspešni realizaciji sklepov in sprejetih načrtov za v bodoče. Po uradnem delu  zbora je ob skupni večerji potekalo prijetno družabno srečanje prisotnih.

Na zboru je bilo skupno podeljeno tudi 14 priznanj ZSČ.

Priznanja so sprejeli:

  1. Plaketa ZSČ: Gorazd JEROMELJ
  2. Častni znak ZSČ: Frančišek ZAVAŠNIK
  3. Priznanje za zasluge v ZSČ: Anton STRMČNIK
  4. Častni znak za sodelovanje: Igor LEDINEK
  5. Pisno priznanje ZSČ:

Ivan LAKOVŠEK

Ivan HOVNIK

Franc RAZBORNIK

Anton MAROŠEK

Branko BLAŽUN

Ivan MERNIK

Boris GOLJAT

Janez PRAZNIK

Štefan MERČNIK

Konrad JAVORNIK

 

Besedilo: Konrad JAVORNIK

Fotografije: Gorazd JEROMELJ

 

This slideshow requires JavaScript.