Po predhodni uskladitvi termina z ZOO Ljubljana, je sekretariat ZSČ OZ Ljubljana po elektronski pošti obvestil članstvo o izvedbi tradicionalne akcije v ZOO Ljubljana. Povabljeni so bili tudi drugi običajni udeleženci, veterani in strelci ter upokojenci.

Dne 23. novembra 2017 se je v času od 08.00 do 15.00 akcije udeležilo 15 članov. Tako kot lani, na isti dan, je bilo na programu grabljenje listja in s tem priprave na zimsko obdobje.

Akcije smo se udeležili: Borut Zajec, Smiljan Babič, Janja Babič, Miro Prelc, Franc Čebašek, Tine Pepevnik, Sandi Šubelj, Slavko Skokić, Brane Papič, Belina Milenko, Igor Jerele, Lavra Oman, Boris Gombač, Miha Mali in Jože Konda.

Posamezniki, ki se tradicionalno udeležujejo akcije, pa se tokrat žal iz upravičenih razlogov niso mogli udeležiti so: Safet Zjakić, Renato Petrič in Drago Vrečar.

Ob tem, da je večina udeležencev članov ZSČ OZ Ljubljana istočasno tudi članov drugih združenj in društev, je potrebno izpostaviti redno udeležbo Mira Prelca iz OZ VVS Ljubljana.

Kot običajno, je bila delovna atmosfera zelo dobra, učinek dela zelo viden v zadovoljstvo udeležencev in ZOO. ZOO je, kot zadnja leta običajno, poskrbel za dobro malico in pijačo.

Delovna akcija je v celoti uspela.

Besedilo in fotografija: Jože Konda, koordinator