13. 10. 12 udeležencev na strelskem urjenju članov OZSČ Krško na strelišču pri Branku Geču, Volovnik 7a,  s pištolo VK in MK puško. Izvedli smo analizo strelskih urjenj in tekmovanj članov OZSČ Krško.

14. 10. : 5 udeležencev na strelskem urjenju članov OZSČ Krško na strelišču pri Požunu s pištolo VK in MK puško.

14. 10. : 8 udeležencev na odkritju spominskega obeležja na hiši Puntarjevih v Veliki vasi v organizaciji OZVVS Krško. Skupina za protioklepni boj Teritorialne obrambe Krško je prejela spominsko plaketo Obranili Posavje 1991. Poveljnik skupine je bil Branko Slivšek, poveljnika oddelkov pa Franci Butkovič in  Anton Kink. OZVVS Krško je izreklo zahvalo ob 30-letnici osamosvojitvene vojne za Slovenijo OZSČ Krško za dolgoletno uspešno sodelovanje.

15. 10.: 4 udeleženci na obisku pri našem sekretarju Otonu Ivačiču. Izročili smo mu pisno priznanje ZSČ za njegov prispevek k delovanju združenja

16. 10.: 6 udeležencev na Strelskem tekmovanju v počastitev Martina Škorca in za Memorialni pokal Rudija Smodiča s pištolo VK in MK puško. Ekipa OZSČ Krško 1 je s 502 krogoma osvojila pokal za 2. mesto. Slavko Kovačič je s 178 krogi posamezno osvojil srebrno medaljo. Branko Slivšek je s 49 krogi od možnih 50, osvojil 1. mesto posamezno za Memorial  Rudija Smodiča s pištolo VK.