Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite kot član enega od naših občinskih, območnih ali interesnih združenj Zveze slovenskih častnikov. Organizirani smo v 51 združenjih po celi Sloveniji. Člani naših združenj lahko postanejo vsi tisti državljani Republike Slovenije, ki jim je mar za nacionalno varnost oz. za njeno pripravljenost na obrambnem, notranje-varnostnem, zaščitno-reševalnem in drugih področjih, ki prispevajo k varnosti naše domovine in vseh njenih prebivalcev ter s tem k lepšemu in prijaznejšemu življenju v Sloveniji. Torej, naši člani lahko postanejo vojaki, podčastniki, častniki in vojaški uslužbeni brez vojaškega razporeda, nekdanji  in sedanji pripadniki Slovenske vojske oz. njene predhodnice – Teritorialne obrambe, ter vsak posameznik, ki ga omenjena strokovna področja zanimajo in lahko prispeva k ohranjanju in pridobivanju novih znanj in veščin za naše člane in vse prebivalce Slovenije s težiščem na mladih.

Če vas zanimajo te dejavnosti in želite s svojim delom dati svoj prispevek k temu, dobrodošli v naših vrstah.

V nadaljevanju si lahko preberete naš Statut in natisnete pristopno izjavo, ki jo posredujete vašemu krajevno pristojnemu občinskemu ali območnemu združenju, če vas pa zanimajo specifična področja, pa tudi našemu interesnemu združenju.

Podatke naših združenj najdete na dnu te strani, kjer s klikom na želeno združenje pridete do kontaktnih podatkov le-tega (predsednik, sekretar, poštni naslov, telefon in naslov elektronske pošte).

Vabljeni!

 

IZPOLNI IN POŠLJI NAM PRISTOPNO IZJAVO!