vojaski piloti

 

 

 

 

 

Interesno združenje vojaških pilotov predseduje organizaciji EPAA

 

V ljubljanskem City Hotelu poteka letna konferenca Evropskega združenja veteranskih vojaških letalskih organizacij (European Partnership of Airf Force Associations – EPAA) v organizaciji Društva vojaških pilotov vseh generacij in prijateljev vojaškega letalstva, ki je članica Zveze slovenskih častnikov.

Na konferenci sodelujejo predstavniki veteranskih združenj iz Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarske, Bolgarije, Romunije, Poljske in Slovenije. Konferenca bo potekala 20. in 21. aprila.

Besedilo in fotografije: Tomaž Perne

This slideshow requires JavaScript.

 

Letni zbor interesnega združenja vojaških pilotov (ZSČ)

zbor pilotov 2016V soboto 6. avgusta 2016 je potekal trinajsti zbor Društva vojaških pilotov vseh generacij in prijateljev vojaškega letalstva na letališču Slovenske Konjice pri Žičah. Na zboru so spregovorili o delu društva v zadnjem letu ter o nalogah, ki so si jih zastavili za naslednje leto. Ena od težiščnih nalog bo predsedovanje Evropskemu združenju sorodnih društev. Srečanje je potekalo tudi ob spremljanju tekmovanja v natančnem pristajanju ter se zaključilo s prijetnim druženjem.

Besedilo in fotografije: M. Jugovec
zbor pilotov 2016_1zbor pilotov 2016_2zbor pilotov 2016_3zbor pilotov 2016_5zbor pilotov 2016_6zbor pilotv 2016_4zbr pilotov 2016_7Datoteke za prenos